Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Minecraft: iron farma

No jo, ale to bych potřeboval nainstalovat modpack, http://feed-the-beast.wikia.com/wiki/Feed_The_Beas t_Wiki

Je jen pro 1.7.
Nedá se nic dělat, musel bych čekat, až časem modaři vezmou na milost 1.8 a výše.
Zábradlí (žrout železa) mám, momentálně 3 stacky železných bloků (1728 ingotů), kromě toho tak 300 samostatných ingotů. Na beacon to tedy bohatě stačí. A na centrální podzemní chrám (kde beacon umístím), zas tak moc železa nepotřebuji (lustry, zábradlí).

Jde to postavit pod zemí?

Napadlo mě, že ty iron farmy nebudu dělat na povrchu, ale umístím je kousek nad bedrock, mám tam na úrovni "11" spoustu vytěžených šachet, odhadem na ploše 400*200 metrů. 4 iron farmy mi tam pohodlně vlezou bez nějakého velkého stavění. Pokud tedy mohou vesničani bydlet a množit se na místech, kde nesvítí slunce! Cosi mi říká, že jsem někde zahlédl, že to nejde..

Ta venkovní dvoupatrová stavba je škaredá (nepřirozeně vysoká) Asi bych to musel stavět dál od baráku, abych ji z oken neviděl ;-) Dole pod nimi bych mohl mít třeba lesní školky; když zž tam budu, abych tam jen nestál jak píchlé kolo. Možná bych ale také mohl postavit 4 iron farmy kousek od baráku (s dodržením vzdálenosti 100 nebo kolik) do "čtverce" a zamaskuju to stromy, aby to moc nestrašilo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny