Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam - predaj itemov

Zdravím.

Dnes ma celkom zaskočila táto informácia, ktorá mi na steame vyskočila. Logicky mi po prečítaní hlavne na základe tejto vety

více než 200 prodejů, které ZÁROVEŇ překročí celkovou hodnotu ve výši 20 000 dolarů

a zvýraznenia slova "ZÁROVEŇ" vychádza, že sa s tým zaoberať nemusím, keďže mám aktuálne predaných na trhu len okolo 170 itemov v celkovej hodnote okolo 500 eur, a aj keď prekročím počet predaných itemov nad 200, tak stále problém s predajom nemám, keďže sa nebude jednať o celkovú sumu nad 20 000 $. Myslím, že to chápem správne, len so msa chcel informovať, uistiť a prípadne poradiť s niekym, komu sa to už stalo.
Ďakujem.

Podle § 6050W zákona Internal Revenue Code (zákoník Vnitřní daňové správy USA) jsme pro daňový úřad USA povinni zjistit, zda jste občanem Spojených států amerických nebo cizincem zde trvale žijícím, než Vám na komunitním trhu povolíme prodat více než 200 položek v průběhu jednoho kalendářního roku. V případě, že jste občanem USA nebo cizincem zde trvale žijícím, si od Vás musíme vyžádat číslo Vašeho sociálního pojištění nebo jiné daňové identifikační číslo (TIN). Zmíněný paragraf zákona IRC vyžaduje předání Vámi poskytnutých informací daňovému úřadu pouze v případě, že v průběhu jednoho kalendářního roku uskutečníte více než 200 prodejů, které ZÁROVEŇ překročí celkovou hodnotu ve výši 20 000 dolarů. Více informací je k dispozici na stránce s častými dotazy o komunitním trhu.

Níže prosím potvrďte své občanství a v případě potřeby i informace plátce daně.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to co se steamem děje je už nadmíru otravné nejdřív 7 denní čekací lhůta na prodej na trhu pak nutný…
Ekmos 08.08.2016 04:56
Ekmos
Tohleto ale nemá se Steamem nic společného. Valve podléhá americkým daňovým zákonům a pokud jako am… poslední
L-Core 08.08.2016 09:45
L-Core

Tohleto ale nemá se Steamem nic společného.

Valve podléhá americkým daňovým zákonům a pokud jako americký (nebo v USA žijící) občan uskutečníš určité množství nepodnikatelských obchodů v určité hodnotě, musíš tam z toho podávat daňové přiznání.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru