Předmět Autor Datum
Pribeh je nejvic trapnej.. Nakonec po odhalovani zkorumpovanych politickych hajzliku a jejich pozabi…
icepower32 18.12.2014 19:40
icepower32
Nektere pribehy jeste stale stoji za to. Bohuzel, vetsinou je to k nicemu, hlavne u velikych znacek(… poslední
Eryo 19.12.2014 08:22
Eryo

Pribeh je nejvic trapnej.. Nakonec po odhalovani zkorumpovanych politickych hajzliku a jejich pozabijeni se dostanete k tomu nejvyssimu a s nim se utkate v podzemni kopce.. Vase postava, Elise a zaporak..
Tak jak to v klise pribezich byva, Elise je horka hlava a necha se sejmout. Traprna nad traparny, tak krasne zpracovane mesto, tak hrozne debilni, jednoduchy a nudny pribeh.
Btw. jsem rad ze ta pipka zdechla.. Nechapu ze se pribeh musi vyvijet tak jak naserviruje Ubisoft (cestou omšelích, milionkrát vykradenych temat). Ja bych se treba pridal k chlapkovi co vas oslovuje Pisspot a nenechal bych se z celeho radu Assasinu vyloucit, kvuli nejake behne.
Nevim jestli je to tim, ze uz jsem starej, ale herni pribehy uz me vubec neoslovuji, nebo je to tim, ze se vydavaji cim dal vetsi shity.
(Srry za gramatiku, pisu z tabletu)

Nektere pribehy jeste stale stoji za to. Bohuzel, vetsinou je to k nicemu, hlavne u velikych znacek(CoD, Battlefield...), ale obcas se objevi neco vazne dobreho. Staci si vzpomenout na Bioshock Infinite.

Co se tyce AC, osobne je mi ta hra podivna od 3. dilu. Jak se sakra vzali assassini u piratu? Nebo u indianu? Prvni 2 dily byli skvely protoze meli nejake opodstatneni. Ohledne pribehu, ten se mi v AC nikdy nelibil,vzdy to bylo jen zabij,prines, pronasleduj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru