Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem The Crew. Hrajete někdo? (PC)

Mám slušný PC (i5-3570, nV770, 8GB RAM), hraji v 1280*1024, vše na max a 60fps, naprosto plynule.

Jo, je problém právě s 1280*1024, ale dá se vyřešit. A protože je to MMO, je tam jen jedna pozice na ukládání, začít od nuly prý nejde nebo není jednoduché to zajistit. To jsem nezkoušel, jsem na začátku - ale u PC verze, když se zakáže UPlay cloud synchronizace a smaže příslušný adresář, prý to jde.

Ovládání aut je jiné než u GTASA, jiné než u FUEL, jiné než v Just Cause 2, jiné než v GTA4 nebo SR2. Možná auta trochu plavou, dá se na to ale zvyknout (i já, který je velmi konzervativní šofér).

Nuda? Nevím, každý to má jinak. Pro mě nebyla nuda 100 hodin ve FUELu, jiní šíleli po půl hodině. Já si koupil hlavně kvůli ježdění po velké ploše, příběh/úkoly sice budu nějaké plnit, ale není to pro mě nejdůležitější.

Jezdím ve světě s dalšími hráči, do žádných skupin jsem se ale nehlásil, sociální část jsem doposud nezkusil. Offline režim jsem zatím nezkoušel/nenašel.

Hra si bere nic a avatar z UPlay, budu si tam muset naroubovat tu svou Sisinku. Ovšem nick (raději ho ani nebudu psát ;-) )asi nezměním (UPLay účet mám roky, je to pozůstatek po nějaké ubisofťácké registraci hry..)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny