Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA V neběží plynule, xbox 360

Zdravím
Mám už nějakou dobu GTA V na xbox 360 slim s 250GB HDD. Nedávno jsem si koupil novou TV !40" Samsung UE40F6740!, a od té doby se mi nepříjemně ale občas sekne hra (nezamrzne ale pozoruji, rušivé, nepěkné záseky). HDD jsem vyčistil, abych tam měl alespoň 50% volného místa, vyčistil jsem catche u HDD i u interního HDD. Zkoušel jsem změnit rozlišení konzole na 720p ale záseky stále pokračují. Samotné GTA jsem komplet vymazal a odinstaloval, znova nainstaloval ale záseky pokračují. Jinak GTA mám zakoupeno od JRC jako preowned game, má velice lehké škrábanečky, ale na předchozí televizi fungovala v normálním pořádku (ale televize byla velice stará LCD od TESLY. Nemáte někdo zkušenosti s tímto nebo podobným problémem?
Děkuji za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No podle toho jak píšeš, tak na to má vliv televize, jaké rozlišení měla stará televize ? Ta tvá nov… nový
Hanyse.k 14.07.2014 19:15
Hanyse.k
Je ale divné, že jsem na internetu stejný problém nenašel, a v showroomu v alze dlouhou dobu byl xbo… poslední
pajasXS 14.07.2014 19:18
pajasXS

No podle toho jak píšeš, tak na to má vliv televize, jaké rozlišení měla stará televize ? Ta tvá nová by měla mít rozlišení 1920 x 1080. U PC her se taktéž musí přihlížet na rozlišení aby grafická karta "stíhala", čím větší rozlišení tím výkonnější grafická karta musí být.

Je ale divné, že jsem na internetu stejný problém nenašel, a v showroomu v alze dlouhou dobu byl xbox a na něm GTA také, a nesekal se. Plus jsem dnes ještě zkusil xbox přenastavit na 720p a sekání stejně neustalo. bohužel nemůžu říct jaké rozlišení měla předchozí TV protože to nevím :/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru