Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak funguje Steam

Mám 100 her, nasdílím ti možnost všechny hrát. Ty si můžeš všechny stáhnout a nainstalovat. Pokud nejsem připojen ke Steamu, můžeš hrát cokoliv. Pokud se připojím a budu chtít cokoliv hrát, ty budeš muset hraní ukončit (pokud ne, Steam tě stejně ze hry vykopne). jedno, že hraješ jinou hru než chci já.

Prostě přístup k hraní her ze sdílené knihovny může mít v jeden okamžik jen jeden člověk. Využití třeba v případě, že ty budeš v ČR a synek ve výrazně odlišném časovém pásmu (Kalifornie). Ty už spíš, on si odpoledne zahraje něco z tvých her.

Když nasdílíš hry pěti lidem, opět: hrát může jen jeden člověk, jednu z těch sdílených her.

Nestudoval jsem, jak by to bylo v případě, že ze svých 100 her ti nasdílím třeba jen deset. Jestli, když já hraji nenasdílenou, ty můžeš hrát tu, kterou jsem ti nasdílel. Podle mě ale nejde ani to, hrát zároveň dvě hry z jednoho Steam účtu, z různých počítačů (ověřených SteamGuardem). Na jednom PC samozřejmě více her najednou spustit můžeš, využití třeba při těžení karet z her, které jsi získal jaksi navíc a které stejně nemíníš hrát. Koupíš za dolar balík 10 her, chceš ale jen dvě, zbytek jsou pro tebe nezajímavé. Stáhneš, všechny nechtěné hry spustíš a hodíš na lištu, děláš si svoje. Za dvě hodiny ze všech her získáš plný počet karet, hry vypneš a smažeš. Karty prodáš.. a jsi v plusu ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny