Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Battlefield 3 - Začalo se sekat.

Ahoj mám naprosto stejný problém.
Dříve před updatem originu jsem BF 3 MP velké mapy asi 64 hráčů rozbíhal na krásných 54 Fps - Ultra se vším všudy (optimalizováno AMD game evolved - software od amd)
Po updatu stáhlo se necelých 30Mb dat se spuštění hry chovalo normálně... načítací stránka, zvuky v pozadí vůbec žádná známka zaseknutí ale jakmile jsem se dostal do hry bylo to tady.. Spawnovací menu naprosto zasekané než jsem se dostal do hry tak to trvalo minimálně 15-20 vteřin (vemte si co pro hráče znamená milisekunda natož sekunda)
celá hra naprosto zasekaná pomalu mi to připomínalo obrázkovej kalendář naměřil jsem max. 15 Fps. Snižováním detailů jsem se dostal k výsledku nádherných 18 FPs (naprostý nesmysl) a jediné co mi zatím dává smysl je to, že to přestalo být pro hráče s grafikou AMD optimalizované . Usuzuji tak, protože vytížení mého procesoru je +- 60% (AMD phenom X4 965 Black edition) a ram (8 gb) pouhých 5-6 zabráno. Co se mé grafiky týče rozjíždím to na AMD HD 6870 s teplotou 50-60 stupňů. Každopádně zkusil jsem hru vypnou pomocí správce úloh a jediné co to udělalo bylo to, že mi kvůli tomu spadl celý systém (wokna 7) a musel nastat tvrdý reset.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny