Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 7 days to die pokec

Dobrý den chci si koupit dayz ,ale na zatím přípravu mě chytla hra co je v popisu na kinguin.cz je levná nemá s ni někdo zkušenosti vím ,že DAYZ je lepší ,ale když bych si od ni chtěl odpočinout

Předmět Autor Datum
Nuda, resp tolik bugu ti otravi herni pozitek, ze to vzteky odinstalujes.. Ps. Po updatu kdyz zombie…
icepower32 09.04.2014 15:07
icepower32
Díky tak do toho radši nejdu plánuji příští měsíc si koupit Dayz jelikož tedkom si budu kupovat dayl…
Osmank 09.04.2014 18:24
Osmank
u DayZ najdeš taky haldy bugů. ale určitě to bude větší zábava. Povim jednu historku, zapnu hru, ob…
icepower32 10.04.2014 09:59
icepower32
To si mluvil o DAYZ
Osmank 10.04.2014 16:24
Osmank
O 7days
icepower32 10.04.2014 18:44
icepower32
Myslel jsem si to :-) poslední
Osmank 10.04.2014 20:19
Osmank

u DayZ najdeš taky haldy bugů. ale určitě to bude větší zábava.

Povim jednu historku, zapnu hru, objevím se na poušti, kde je pouze nedaleko jedno velké skladiště, inu, jdu ho prozkoumat kuli zásobám, materiálu na zbraně apod. Najednou se začně stmívat, ok, nemám kam se schovat, z čeho stavět, tak jsem vyskočil na auto, z auta na vysoký kontajner, a z toho kontajneru asi na 15tý pokus na další kontajner. Řikám si, sem se nikdo nedostane, tady přečkám noc. Padne tma, zombie začnou být pořádně divoký, slyším ty skřeky, ani se nehnu, jen přikrčený čekám. Během 20 sekund rozbijí obří, plechový ploty, přesně ví kde se ukrývám, ikdyž jsem na kontajneru a absolutně bez hluku. Zombie prorazí ploty, přiběhnou ke kontajneru, pobíhají pořád rovně, jakoby chtěli tím kontajnerem proběhnout, řikám si PARÁDA, nemůžou na mě, budu v bezpečí. Hm, uběhne další 10 sekund, a zombie se vybugují ke mě nahoru, jsem dead. Takže už jen z tohohle důvodu jsem si řikal, ok, je to jen beta, s každým další patchem to vylepší.
Bohužel, o další 3 patche později, přidali zombie psy, který tě zavětří na půl kilometru, jsou rychlý jak auta, no prostě nesmysl. Další jsou plazivci, zombie co pouze pomalu lezou po zemi, s těma by problém nebyl, pokud by neuměli bugem prolézt dveřma, nebo nebyli schovaní v zemi (bugem) čili je velká paráda, když běžíš po trávě, rozhlížíš se kuli zombie psům a jiným potvorám a najednou tě zabije něco, co není ani vidět. Takže já jsem s touhle hrou skončil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru