Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem instalace her z humble bundle

Koupil jsem si nový humblebundle kde jsou i droidí hry, viz https://www.humblebundle.com/ Stáhl jsem a nainstaloval jejich aplikaci, postahoval hry, resp ravensword 2 (cca 600mb) a snažím se jej nainstalovat. Stále mi to ale píše, že "aplikace nebyla nainstalována".

Žádné bližší upřesnění, že třeba tablet nesplňuje HW požadavky, nebo není místo. Mám tablet Nextbook 8 IPS quad, v interním úložišti je 404MB volného (tohle místo se neobsazuje při instalaci jiných her z HB), NAND flash 1,69GB volného a karta SD 10GB volného. Nejde nainstalovat ani Brokensword, který má kolem 780mb.

Přiznám se, že se moc nevyznám v těch androidích úložištích, nechápu jak to pracuje s volným místem k ukládáním dat, takže je možné, že jen nemám místo "na disku". Ale to se mi nezdá, protože jak říkám, jiné hry instalované přes stejnou aplikaci fungují a to místo na interním úložišti nezabírají.

Zkusil jsem aplikaci stáhnout přímo jako instalační balík ve formátu apk a následně nainstalovat přes správce instalací, ale hodí to úplně stejnou chybu. Už si nevím rady..

Pokud by někoho něco napadlo, dík!

EDIT: Zřejmě v tom nejsem sám http://www.galaxy-tab2.com/forum/showthread.php/52 07-Can-t-install-Ravensword-2-on-my-Galaxy-So.

EDIT2: podle Gplay je aplikace s tabletem kompatibilní.

EDIT3: stejná chyba i při pokusu o instalaci na Huawei G510. Ne že bych si myslel, že by to bylo hratelné, ale šlo o pokus. Aplikace nebyla nainstalována, nic jiného. Gplay opět uvádí kompatibilitu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny