Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TESV - Skyrim -chyba

Strašné slovo. Odhadl jsem, že se jedná o počeštění "to give" ;-)

Ono to cheatování ve hrách jako Skyrim je někdy diskutabilní. Osobně nemám "podvodné ulehčování" her rád, ale občas asi nastane situace, že člověk opravdu neví, jak dál (či to nezvládne). Mám konkrétní příklad, poslední level "Volcano" z Far Cry 1. Bez nesmrtelnosti jsem ho prostě nedal ani na nejlehčí obtížnost. Jelikož mám názor, že nepralesní levely FC stejně stály za prd, ani se za to moc nestydím, hru jsem vlastně (kromě toho posledního nesmyslu) dohrál poctivě.

Cheaty v GTA jsem nikdy nepoužil. Singly jsem dohrál, MP mě nezajímá (obzvláště, když jsem tam viděl blbečky v létajících autech s rotačáky a nesmrtelností), nehraji.

Zpět ke Skyrimu. Jo, mám báječnou zbroj (vizuální), aby moje Sisinka vypadala. Ale abych nezískal nějakou nadstandardní výhodu, tak v editorech parametry zbroje průběžně upravuji tak, aby odpovídaly mému postupu hrou (dosažené úrovni) a tomu, co jsem získal poctivě či našel. Výsledkem je, že nechodím v koženém hnusu s nepěknou helmou, ale v podvazcích a se zlatou čelenkou (screenshoty jsem tu různě publikoval) ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny