Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Total War: Rome II

Super, moc díky za tvou vyčerpávající odpověď a za tvůj čas. Co se týče diplomatů, tak ty využívám, ty jsem pochopil. Taky jsem přišel na ty technologie, ale až po položení otázky, ale i tak dík, mám to aspoň potvrzené. Vím, že korupce neovlivňuje veřejný pořádek, ale celkem rapidně mi to snižuje příjem, proto jsem se na to ptal. Pokusím se snížit korupci a pak budu moct snížit i daně, případně osvobodit některé provincie od daní do jejich stabilizace. 50% korupce je dost. Ještě k těm daním, jednotlivou provincii lze pouze osvobodit od daní, ale nelze nastavovat výši daní, to lze jen pouze celofrakčně, nemýlím se ?

Co se týče těch budov, máš pravdu, to jsem si uvědomil až pozdě, tahle tvá rada mi dost pomůže, budu muset postupně pořešit všechny provincie, byl jsem moc zbrklý a snažil jsem se co nejrychleji dobývat co nejvíc území. Zvolil jsem špatnou taktiku. Ze začátku mi to nevadilo, protože jsem si na rebelech vylepšoval armády, ale čím více území získávám, tím to je větší problém.

K dobývaní sídel se vyzkouším řídit tvou radou, já jsem právě sídla vypleňoval, abych získal peníze, mě se právě moc nezdál rozdíl, protože když jsem měl na výběr obsadit sídlo, tak nestabilita byla -33, vyplenění -40 a srovnat se zemí -55. Ale teď jak to píšu, tak sice nevím, jestli to tak opravdu je, ale tím, že jsem sídlo vyplenil jsem získal nějaké peníze tím byla nestabilita -40 a následně jsem sídlo obsadil, takže to je dalších -33, to bude asi velká chyba.

To jsem si myslel, že jinak sídlo než jeho dobytím nezískám. Jedno sídlo jsem na zkoušku osvobodil, tato frakce je mým vazalem a jak píšeš moc výhod to nemá, mě pomáhali dobývat jednotlivá sídla, které jsem jim označil a občas útočí na rebely u mých sídel.

Ještě jednou ti moc děkuji, objasnil si mi všechno v čem jsem neměl moc jasno. DÍKY.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny