Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem The Last of Us(SPOILER)-pokec

Téda, strašně by mě zajímalo, jak mohl Joel přežít takovou dobu, když se nabodl v té laborce na ten kus kovu, diť musel mít vnitřní krvácení jak hovado, navíc se to stalo na podzim, kdy bylo ještě hezké počasí, pak najednou střich -zima, sníh a on je stále na sračky... Docela by mě zajímalo, jak ho Ellie udržovala na živu, diť ležel ve strašné zimě... (je to jen pokec, prosím abyste mi nespoilovali konec atd. sám jsem to ještě nedohrál)
Btw. Vaše dojmy ze hry? Bavila vás? Těšíte se na plánované DLC příběhu?

Předmět Autor Datum
IMHO: Ellie ho odviezla, ranu vyčistila a zašila. Pokiaľ to nezasiahlo ladvinu (Joel ju napríklad n…
EpicDoctor 17.12.2013 21:42
EpicDoctor
Pravda, kdyby tu ledvinu vážně neměl, dávalo by to smysl, ale jinak by byl s děravou ledvinou v těch… poslední
SliMousCZ 17.12.2013 21:49
SliMousCZ

IMHO:

Ellie ho odviezla, ranu vyčistila a zašila. Pokiaľ to nezasiahlo ladvinu (Joel ju napríklad nemusel mať, mohol ju darovať, mať poškodenú už predtým, etc.) mohol to prežiť.

Vyzeralo to že Joel sa v tej osade v ktorej boli aspoň čo to orientoval, takže asi bol pri vedomí keď tam išli. Jednoducho to nevyzeralo že by sa od momentu ako spadol z koňa neprebral. Mohol jesť/piť, aj keď nemusel byť úplne pri zmysloch.

Prečo bol Joel "na sračky", ako si spomenul, je myslím spôsobené infekciou. A tá sa mohla prejaviť až neskôr. Preto Ellie zháňala antibiotiká.

A teraz k tomu časovému intervalu. V skutočnosti to nemusela byť až taká dlhá doba. Mohla končiť jeseň, a zima nebola ďaleko. A taktiež tá osada bola položená vyššie, niekde v horách, tam mohol byť sneh skôr.

Jednoducho dôležitú úlohu vo vysvetlení hrá čas.

Takže tak...

Pravda, kdyby tu ledvinu vážně neměl, dávalo by to smysl, ale jinak by byl s děravou ledvinou v těchto podmínkách docela v háji :). Na druhou stranu, když spadl z koně, vypadalo to, že je v bezvědomí takže se opět nabízí otázka, jak ho Ellie (pravděpodobně) znovu vysadila na koně nebo odtáhla, přeci jen, i když neměli moc jídla byl to velkej dospělej chlap a ona náctiletá holka...
Zítra se na to zase vrhnu, tak snad se to trochu osvětlí :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru