Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vaše TOP 10

Začal jsem ten seznam taky psát, ale vykašlal jsem se na to. Ono je jednodušší určit tři hry než deset ;-) A v případě all_times je hodně odvážné činit nějaké definitivní soudy.

Můj případ: top three bylo roky stejné: System Shock 2, Dark Forces, Deus Ex 1. Dnes bych Deus Ex 1 vyměnil za Deus Ex Human Revolution. A top deset? to se opravdu v čase bude u každého výrazněji měnit. Vyšel FEZ, u mě prostě v takovém řebříčku nesmí chybět. V Top10 bych v minulosti určitě měl Oblivion. Jak se teď zachovat, když jsem rozjel Skyrim? Díky modernější grafice a lepším možnostem modování si asi "užiju" více..
Jak se zachovat v případě spousty indie her; co titul, to svým způsobem pecka (nové herní mechanismy)
Staré hry.. ano není to graficky nic podle CoD či batlfíldu.. ale s takovým Crusaderem No Remorse/No Regret se IMHO zažije neskutečně více zážitků. Planescape Torment, Broken Sword 1/2 či Syberia 1/2, Limbo, Walking Dead, Terraria/Minecraft - co titul, to jiný žánr.. co titul, to pecka.

Prostě nevím, neumím vypsat deset her. Vím jen jedno. Nejlepší hrou všech dob, napříč žánry, zůstává System Shock 2. O Vánocích bude na Steamu určitě za pár euro, kdo neznáte, vyzkoušejte. Čeština se tam dá dostat (pokud budou problémy, poradím).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny