Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem FootStar

Zdravím,
rád bych všechny uživatele poradna.net pozval k "prohlížečové" hře FootStar, ve které máte možnost budovat si kariéru jako fotbalový hráč. Česká komunita by ráda zvýšila počet svých členů, proto doufám, že se zde najde pár lidí, kteří to zkusí a třeba je to taky zaujme. FootStar, neboli FS je především časově nenáročná hra. K tomu, aby se člověk vytrénoval ve špičkového hráče, tam nemusí trávit hodiny, ale i pět minut 3x týdně v podstatě stačí k bezproblémovému fungování. Samozřejmě to neznamená, že když tam člověk bude chtít být každý den, že tam bude zbytečně. FS nabízí poměrně živou komunitu či různé minihry a každý si tak přijde na své.
Především je ale hraní zcela zdarma a můžete být špičkovým hráčem bez toho, aniž byste do FS investovali peníze, žádné zvýhodnění se koupit nedá. Zpoplatněny jsou pouze manažerské funkce, čili pokud byste měli zájem založit si vlastní klub, být jmenován do funkce manažera reprezentace nebo se stát asistentem manažera, máte možnost si zakoupit tzv. FS fanouška, který stojí cca 2 Kč/den.
Nechci tady popisovat herní mechanismy, není to složité, ale až ve hře samotné zjistíte, co byste potřebovali dovysvětlit, a pak není nic snazšího než směřovat svůj dotaz na vašeho trenéra, ale většina manažerů se vás hned po příchodu do týmu sama ujme a vysvětlí co a jak. Každopádně se mě neváhejte na cokoliv zeptat, co by vás na této hře zajímalo, hraju ji od roku 2007, takže bych o ní už mohl něco vědět. ;)

Těším se, že tu alespoň pár nových kolegů najdeme, a ostatním se omlouvám za "spam", ale věřte, že z toho žádný prospěch finanční ani jiný nemám, pouze se snažíme představit hru více českým hráčům a oslovit je. Mimochodem Slováci jsou samozřejmě také vítáni, i slovenská komunita ráda mezi sebou přivítá nové hráče.

footstar.org

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru