Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší příprava notebooku na hraní her !

Zdravím,
poslední dobou mě trápí můj notebook. Koušou se mi hry čím dál tím více. Chtěl bych pořádně naučit údržbu počítače a zjistit, jak je na tom moje grafická karta a procesor a tyto další důležité komponenty počítače. Jde mi hlavně o hry. Mýlit se ve hrách, na který nedosáhne můj počítač je irelevantní. Vždy kontroluji doporučené sady hardwaru. Vždy se vejdu bez problému.

sestava:
ram 8 GB
procesor: Intel Core i5-2450M CPU 2.5 GHz (dvě jádra)
WIN 7 -64bitový operační systém

grafické karty:
Intel HD graphics 3000
nVidia GeForce GT 555M (vlastní paměť 2 GB)

S takovýtomi parametry mam jistotu si zahrát např. hru GTA IV. na nejnižší parametry (i když tato hra je málo kompatibilní s pc sestavami, co jsem četl)nebo Test Drive Unlimited, Driver San Francisco a nebo onlinovky jako například War Thunder, kde mívám 30 FPS a poslední dobou i 10 a níže. To opravdu bolí, když se hra neustále kouše a já chci/potřebuji bojovat. Proto prosím o pomoc. Četl jsem plno stránek, kde lidi radí v testech atp. Něco jsem zkoušel ale chtěl bych začít na novo. Zkoušel jsem test grafiky, chtěl bych zkusit i nějaké testy procesoru atp. abych vše věděl.

Co se týče údržby, pravidelně defragmentuji, čistím počítač programem "čištění disků" a dále Ccleanerem. Ovladače jsem aktualizoval na nejnovější už snad tisíckrát. DirectX apod. programy jsem instaloval/aktualizoval podle fórů, kde doporučovali tyto děje. Chybu mi žádný hardware ve správci zařízení neukazuje (červený křížek či vykřičník ve žlutém varovném trojúhelníku).

Prosím tedy o rady, jakými programy otestovat můj počítač Lenovo Y570 a dále jak jej co nejlépe udržovat pro co nejlepší využití grafické karty a procesoru pro hry a domácí práce.
Prosím POZOR !Jsem lehce pokročilý uživatel operačního systému windows, mnoho věcí tudíž neumím a poprosil bych Vás, aby jste ke mně přistupovali jako "k retardovanému člověku". Děkuji mnohokrát za každou radu. Jsem ochoten spolupracovat každý nejbližší den. Výsledky budu uvádět v komentářích (teploty procesorů atp.). Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny