Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak obehrát ruletu?

Zdravím,
v zásadě není možný ruletu obehrát, protože kasino má vždycky výhodu. V praxi můžeš mít štěstí a jít nějakou více či méně do plusu. Právě zmíněnej systém červená/černá (známý také jako Martingale) ti může nějaký peníze přinýst, ale jednou to rupne a o všechno tě připraví. Já osobně ho vnímám jako jeden z nejlepších, ačkoliv mi bude spousta lidí odporovat. Krátkodobě se totiž můžeš dostat do plusu a když z toho nechceš vytáhnout obrovský částky a po chvilce skončíš, tak si něco můžeš odnýst. Každopádně ať tě to ani nenapadne zkoušet v kamenným kasinu, tam tě hezky rychle vykopou. Ruletu je důležitý brát spíš jako zábavu a ne něco, z čeho můžeš vytřískat prachy.
Něco jinýho je blackjack (do hloubky si počti třeba tady http://zvitez.cz/blackjack/o-blackjacku/), kde se za použití základní strategie a počítání karet dá získat výhoda nad kasinem. To ovšem taky není úplně sranda a vyžaduje to desítky hodin praxe, taky musíš vystupovat přirozeně a počítat s tím, že tvý počítání karet odhalej.
Úplně nejlepší je podle mě poker, kde hraješ proti ostatním hráčům a všichni máte stejný šance. Tam je to z dlouhodobýho měřítka čistě o tvých schopnostech, takže se ho můžeš naučit dobře hrát.
Kdyby tě to zajímalo víc, tak si počti na výše uvedeným odkazu, nebo mě kontaktuj na mailu spc-dc@centrum.cz.
Měj se,
Jarda

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny