Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skyrim-pokec o tejto hre

Skyrim je proste skvelá rpg. Dá sa povedať že je to najlepšia hra tohto žánru.Preto ak chcete povedať svoj názor,napísať tipy triky návody alebo čo súvisí s touto hrou,sem s tým.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skyrim je fajn na první hraní. Ale rozhodně to není nejlepší RPG. Samotný systém není špatný, ale pr…
Redsnake 19.08.2013 14:14
Redsnake
Za mě je to opravdu nejlépší hra svého žánru. U mě je to totalně nejlepší hra kterou jsem hrál, někd…
Pepas 19.08.2013 14:22
Pepas
prave to je ten problem znovuhratelnosti. V Bethesde si totiz znovuhratelnost predstavuji tak, ze mi…
Redsnake 19.08.2013 14:47
Redsnake
no záleží jakým stylem to hrajete, ale pro mě je to hra na opravdu dlouho, dokonce jsem ji nikdy ned…
Mojmír 21.08.2013 17:22
Mojmír
Treba len pocítiť ten účel rasy a keď chcem už hrať "naplno" , radšej dodržím istý algoritmus.(Tj.,ž… poslední
400 21.08.2013 19:05
400

Za mě je to opravdu nejlépší hra svého žánru. U mě je to totalně nejlepší hra kterou jsem hrál, někdy si i říkam že bych rád zapoměl na to že sem to dohral a hral uplně od znovu :)) Ale podruhé to hrát když vím co se bude dít se mi už nechce :( těším se na pokračování.

prave to je ten problem znovuhratelnosti. V Bethesde si totiz znovuhratelnost predstavuji tak, ze misto obourucaku to probehnu s magii. Boj je pro me ovsem jen prostredkem jak dosahnout svych cilu a tak bych byl radeji, kdyby se ukoly daly resit ruznymi zpusoby, tedy abych se mohl priklonit na stranu zla, dobra a idealne kdyby tyto strany nebyly nijak primo vyprofilovane. Proste chci, abych se mohl rozhodovat tak jak ja uznam za vhodne a mohl se tak ztotoznit s postavou. Je super se svym hrdinou prochazet krasne lokaci v tezke zbroji a ebonitovym lukem, nedelat pri tom zadny hluk. Ale pak musim zakoncit quest nejakym cinem ktery se absolutne neslucuje s mym presvedcenim a tim se od postavy a potazmo cele hry odtrhavam a zazitek neni natolik komplexni.

Resume - skyrim ANO, questy - ne...

no záleží jakým stylem to hrajete, ale pro mě je to hra na opravdu dlouho, dokonce jsem ji nikdy nedohrál, ale se "znovuhratelnosti" díky kvalitě hry nemám problém a začal jsem ji znovu už nejméně 5x za novou rasu s novým stylem zaměřování. Když je něco takhle hodně dobrý člověk se k tomu vrátí... chce to znova pocítit :)

Treba len pocítiť ten účel rasy a keď chcem už hrať "naplno" , radšej dodržím istý algoritmus.(Tj.,že dodržím istý postup).Napr.za mága - namiešam lektvary,ktoré keď chcem bojovať,sa mi budú hodiť - lektvar zdravia napríklad.Potom si to užijem a keď to vyhrám,tak budem hrať za upíra,musím dosiahnuť účel upíra - stať sa pánom upírov a v noci bojovať proti rôznym nepriateľom.Toto znamená hrať naplno a pocítiť účel rasy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru