Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledam minecraft server

Zdravim ťa ak mas zaujem o taky server kde sa hracom nic negivuje a kde si kazdy co si natazi to jejeho a co zarobi to je len jeho, tak ti mozem pomoct.

Náša komunita Rewards-X sa zaoberá len hrou minecraft. Dlho sme testovali co by hráci radi. Teda ci by chceli Vanillu, survival, Creativ, PVP... proste co im najviac vyhovuje... a jedny chceli to i to.. tak sme sa rozhodli ze im tam dame viac svetov aby si mohli vybrat... lenze nastal problem ze si mohli prenasat veci z Crea do Vanilly a podobne.... nakoniec sme sa rozhodli nasledovne, a to taktiez teras ponukame.

Náš hlavný svet sa volá RealLife a vedľajší sa volá Creativ.

Už z názvu je poznať že creativ je určený pre hráčov čo maju radi hrajkanie sa s GM (GAME MODE) týmto hráčom sme dali možnosť rezdincii aby si mohli zamknut svoju stavbu , Fly carpet aby mohli stavat bloky vo vzduchu...a tym sikovnejsim sme povolili WorldEdit.

Svet RealLife je ovela zaujimavejsi a jeho plne rozbehnutie sa bude konať približne koncom tohto týždňa.

Svet je kombinaciou PVP, Vanilla a survival a vsadim sa ze urcite ta zaujima ako sa nam to podarilo...:D je to jednoduche.

Hráči co maju radi Vanillu proste hrajú bez VIP bez príkazov proste bez nicoho... jedine co maju sú rezidencie ktoré si mozu zaplatit samozrejme nic u nas nieje zadarmo.

Hráči co maju radi Survival si proste kupia jeden z nami ponukanych VIP balickov a hrajú co im prsty stacia.

a samozrejme PVP a PVE je povolene vsade.

CO sa týka nášho webu, je plne prepojeny so serverom, počnúc registračným systémom, cez online profil hráča a končiac webovou aukciou.

Ale ak máš záujem dozvedieť sa o nas trošku viac pozry na webe http://rewards-x.eu alebo ma možeš kontaktovať na skype: skulblank či na e-maile admin@rewards-x.eu

Malí Bonusový popis: 100 slotov, hostujeme si to sami čiže nikomu nič neplatime a server niečo vydrži :D

Taktiež chystáme vlastny laucher, keďže sa už co nevidet chystáme vložiť si na server vlastny nekomerčný mód, do ktoreho sme prebrali napady z hry TERRARIA. vždy aktualne info je možne vidieť na stránke http://www.rewards-x.eu/MOD.html

Takže ak máš záujem rozhodne neváhaj , zaregistruj sa , aktivuj si e-mail a akonáhle vsetko bude pripravené, e-mailom ta upozorníme a zašleme link nastiahnutie Laucheru + bonusovy aktivacny kod na 2 týždne VIP zadarmo :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny