Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jakou vybrat classu?

ahoj,
mám k dispozici třetího survivora na the last stand: dead zone. A potřebuji poradit jakou třetí classu si mám pro něj vybrat. Zatím mám základního leadera a scavengera nebo jak se to jmenuje.. nevím jakou si vzít,, ale určitě nechci medica (ten je mi k ničemu když mám dobrého leadera. Tedy aspoň myslím.) Pro ty co hru vůbec neznají, a přesto chtějí pomoc mám tady informaci, že k dispozici jsou povolání: fighter (bonus na zbraně jako jsou m4, ak 47, jakékkoliv zbraně na blízko, nebo těžké kulomety. má hodně hp, je pomalý,, velký dmg)
recon (takový rychlý odstřelovač s bonusy na odstřelovačky, samopaly jako ak47 nebo m4.. a řezné zbraně, má průměrné hp,, nejlepší na dálku, dokáže detekovat pasti)
engineer (nejlepší na blízko s mechanickými zbraněmi, trošku lepší hp.. spíš taková postava na dělání oblastí, a kilování zombie.. na pvp slabý, jediná výhoda, že dokáže dát pryč pasti.)
scavenger (rychlý hledač, co umí zacházet s pistolkami a brokovnicemi a tupými zbraněmi, průměrné hp.. něco jako engie, hodí se na zombie pro prohledávání, ale také se udajně hodí na krazení od ostatních hráčů)
medic (prostě doktůrek, co to umí s malými samopaly, pistolkami, a ostrými zbraněmi, jako jediný s leaderem umí healovat. téměř nepoužitelný když nemáte zraněného leadera.. každej si ho dá na jednu ránu,, a je křivej jak nohy mojí ségry. tzn. že se do ničeho nestreví, dává miss)

předem vám děkuju za radu.

Předmět Autor Datum
Já bych si vzal toho Fightera.. Byl by pro mě takový nejlepší, velký dmg hodně hp.. Ale zase pomalá…
jirkous 08.07.2013 08:31
jirkous
dík za radu.. vybral jsem si ho :-P další postava bude asi ten recon.. :-) poslední
jpanzen 08.07.2013 09:39
jpanzen

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru