Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA 3 - Dříve bylo úplně v pořádku, nyní problémy se zobrazením, načtením savů a se zvukem...

Dobrý den,

Včera se mi stal opravdu velký problém. Na svém počítači (Win7 Home Premium) mám GTA 3. Dříve jsem ji hrál a vše šlo plynule a dobře. Včera jsem ji zapnul a jako bych stáhnul nějakou mentální verzi. Náhle se přestali načítat savy, ale někdy se mi načetli. Ve hře jsem postřehl špatný zvuk (např. chodec řval jen jednu sekundu a pak se zvuk sestřih). Pokusil jsem se hru několikrát přeinstalovat, ale akorát jsem si pohoršil. Najednou se úplně přestali zobrazovat položky v menu. (ve hře také nešlo couvat s autem a když Claude zemřel tak se úplně zbláznila kamera. Zkoušel jsem si stáhnout patch 1.1 a nic. Není to problém s kompatibilitou s Win7 ? Proč to tedy před tím šlo v pohodě a teď se to blázní ? Neporadíte někdo nějaké jiné patche pro správný chod a kompatibilitu. Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nerval jsi do hry náhodou nějaké módy? Po odinstalaci jsi smazal VŠECHNY zbylé soubory? Verze je OPR… nový
VojtaCZ 03.07.2013 08:04
VojtaCZ
Mód tam jeden byl - handling.cfg, kde bylo akorát lepší řízení Doda; to je vše. Po odinstalaci jsem… nový
Adam 3 03.07.2013 11:45
Adam 3
Tak jsem se už pořádně naštval a celý jsem to přenastavil (kompatibilita). Nyní se už polovina probl… poslední
Adam 3 03.07.2013 12:26
Adam 3

Mód tam jeden byl - handling.cfg, kde bylo akorát lepší řízení Doda; to je vše. Po odinstalaci jsem smazal všechny soubory, jednou jsem zapomněl GTA 3 user files v Dokumentech, ale potom už ne. Originál. A konfigurace čeho ? PC mám dost silný, že se mi ani vůbec neseká GTA IV.

Tak jsem se už pořádně naštval a celý jsem to přenastavil (kompatibilita). Nyní se už polovina problémů vytratila. GTA 3 se mi zapne a načte i savy, takže se dostanu do hry. Jediný problém je s tím 1 sekundovým zvukem, jinak tam žádný problém již není!!! Neznáte někdo nějaký patch na zvuk do GTA 3 ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru