Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Euro truck simulator 2 - recenze, kritika (jen vlastni zkusenost)

Tak já si na ETS 2 nemohu stěžovat, narozdíl od 1. dílu, kde byla jen samá dálnice a žádný baráčky, pokud si tam člověk nedohodil nějaké módy. Ten začátek trochu nudí, ale jak se člověk vypracuje a začne mít svoje lidi tak to jde. Mimochodem já si radši koupil truck za svoje prachy než využívat lichvářskou banku:-D.
No, ale jinak ztvárnění se jim povedlo, grafika se mi líbí, akorát ta doprava ještě zlobí, několikrát se nasoukal osobák pod truck a já se divím proč mám zvedlou kabinu a nemohu se pohnout, nebo také rádi začnou brzdit, když mě předjedou přímo před čumák, nebo když si to jedu po tříproudovce a druhý kamion se začne cpat do druhého pruhu tzn. přímo domě a je mu to jedno, ale po několika patchích se mi to zdá o hodně lepší a hlavně jsem rád za pestrost nákladů. Řízení je také na pohodu, jen sem si na něj nemohl chvíli zvyknout. Také není na škodu, když si člověk pustí nějaké internetové rádio na cestu a pokud tam není tvé oblíbené, je možné ho přidat. Kdo je zapálený pro kamiony tak mohu jedině doporučit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny