Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Total War: Rome 2 - Sběratelská edice

Pokračování slavné série Total War se po celých devíti letech vrací ke starověkému Římu, a navazuje tak na odkaz nejúspěšnějšího dílu celé série Rome Total War.

Hra která nabídne nejrozsáhlejší tahovou kampaň v historii celé série a zároveň nám přinese nový engine, na kterým hra poběží největší a nejfilmovější bitvy, jaké jsou ve hrách vůbec možné. Ve hře nebudou chybět sloni a kampaň bude v plně otevřeném herním světě, kde si budete moci hrát za kteroukoliv frakci (117 frakcí), kdy každá z nich slibuje vlastní styl, jednotky (více něž 500 unikátních jednotek), kulturu, technologický strom, vnitřní spory a originalitu jako takovou. Celá kampaň zahrnuje území z prvního dílu a protáhnutí směrem na Východ (183 regionů).

Hra vyjde i ve sběratelské edici, která bude extrémně limitovaná, jelikož bude vyrobeno pouze 22000 kusů, z nichž každá bude označena unikátním sériovým číslem zapsaném římskými čislicemi. SE dále obsahuje funkční model římského katapultu, mapu vytištěnou na kanvasu, karty Total War Punské války, repliku římských mincí (které lze použít pro hru vrhcáby) ve stylovém váčku, hrací kostky, a box, který lze z vnitřní strany využít pro stolní hru vrhcáby.

Obrázek obsahu SE: rome2ce.jpg

Cena začíná na 130 € (cca 3250 Kč), což je podle vás přemrštěná cena, odpovídající cena nebo byste si naopak klidně i připlatili?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Len koli tomu katapultu je ta cena proste velmi vysoka.
Michal2 05.06.2013 21:33
Michal2
A přitom to je defakto ,,lapač prachu''. Tedy, dle mého je u koupi hry hlavní hlavně samotná hra, a…
SliMousCZ 05.06.2013 21:57
SliMousCZ
Ta hra moze byt dobra (to sa uvidi po vydani), ale mne nejde do hlavy ta cena zberatelky, vsak uz aj… poslední
Michal2 05.06.2013 23:59
Michal2

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru