Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WoW (3.3.5a) Aréna - Prosím o rady

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně Arén (3.3.5a). Vyexpil jsem MAX lvl a sehnal si kompletní BG PVP Eq. Tak mě napadlo, že bych mohl zkusit začít chodit arény. Jenže nevím co a jak s tím. Na internetu sice něco je, ale nenašel jsem nic moc, co by přesně odpovídalo na moje otázky. Předem děkuji za přečtení a případné odpovědi. Jo a ještě pro doplňující info: Balance Druid Tauren (Deffender FUN)
1) Pokud z arénami teprve začínám, mám si založit vlastní Team, nebo se mám zkusit k někomu přidat?
2) Jaké sestavení v arénách je pro začátečníky nejvhodnější 2v2, 3v3 nebo 5v5?
3) V jaké kombinaci bych mohl z balance druidem uspět, myslím tím, s jakou classou bych měl do teamu jít.
4) Jak je to z hledáním soupeřů? BG finderu je celkem jedno, proti komu vás postaví. Mě by zajímalo, jestli hned první zápas nestaneme tváří tvář nejlepšímu teamu na serveru...
5) Chtěl bych jen vědět váš názor na 3v3 nebo 5v5 plný moonkinů. Všihni stealth a pak rychlý útok. Navíc moonkin formá má stejný Armor bonus jako medvědí forma a každý člen teamu by se mohl healovat. A navíc 5x starfall najednou, to by mohlo otřást kde s kým. S Warem nebo DK nevím, ale s Magem určitě. (Můj názor, třeba se pletu)
6) Jak je to s buffy. Někde jsem četl, že všechny buffy se po započetí boje smažou a hraje se bez buffů. Ano/Ne
7) Když někdo zemře, tak asi zůstane jako duch (to by logicky aréna trvala do nekonečna), ale není možnost spoluhráče ressnout? Např. Rebithem, který se castí asi 2s - Haste Rating.
8) Jak je to s Potiony? Můžu používat uprostřed boje nějaký Potion (Runic Mana Potion), nebo se mohou používat jen nějaké speciálně pro arény?
9) Enchanty na věcech. Zmizí mi po započetí arény ench. bonus na věcech nebo ne?
10) Co se stane v případě prohry? O co se při prohře přichází? Dostává se nějaká cena "útěchy" jako např. v Random BG?
To je asi vše. Ještě jednou vám děkuji za vaše případné odpovědi. A prosím nesmějte se mi, jestli jsem zde napsal nějakou naprostou blbost. Opravdu o tom nic nevím a proto se ptám.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny