Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Xbox one

http://games.tiscali.cz/tema/xbox-one-s-vami-bude- skrze-novy-kinect-hovorit-62948

Představte si, že jste v místnosti s Xbox One a přijde tam někdo, koho Xbox nezná. Protože u konzole budete muset mít pořád zapojený a zapnutý Kinect, proskenování tváří se nevyhnete. Kinect pozná, že tuhle novou osobu nezná a Xbox One vám oznámí, že v místnosti s vámi je někdo nový a dotyčného Xbox sám vyzve, aby se identifikoval. Jakmile osoba Xboxu odpoví, Kinect ho uvítá a uloží si jeho informace (tvář a jméno) do databáze konzole.
A z jiného soudku:
Z obrazovky vycházelo uši rvoucí pískání, setrvávající na jednom tónu třicet vteřin. Bylo sedm patnáct, čas, kdy vstávali úředníci. Winston se vyhrabal z postele - nahý, protože člen Vnější strany dostával jen 3000 bodů na ošacení a pyžamo stálo 600 - a popadl špinavé tílko a trenýrky, které ležely přes židli. Za tři minuty začne rozcvička.
...
"Skupina od třiceti do čtyřiceti!“ štěkl pronikavý ženský hlas. „Skupina od třiceti do čtyřiceti! Zaujměte svá místa, prosím. Třicátníci a čtyřicátníci!"
...
"Smith!" vykřikl hlas té saně z obrazovky. "6079 Smith W.! Ano, vy! Skloňte se níž, prosím! Umíte to přece. Ale nesnažíte se. Níž, prosím. To už je lepší, soudruhu. A nyní, celá četa pohov a sledujte mne."
Winstonovi vyrazil horký pot po celém těle. Jeho tvář zůstala však úplně bezvýrazná. Jen nedat nikdy najevo strach! Jen neprojevit odpor! Jediné mžiknutí oka může člověka prozradit.
Myslím, že není třeba uvádět zdroj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny