Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem podobné PC hry s otevřeným světem jako GTA a Elder Scrolls SKYRIM

tak třeba ti to nepustí do světa aniž bys splnil nejakej ukol,mas tam třeba hradby a dokud nesplnis neco,tak nemužeš nikam dal chodit..tj kousek k vode,kousek do lesa ale to je vše...5 minut pobíhání,a ja se zrovna u takoveho ukolu zasek,nevedel jsem co delat a tak jsem asi 40 minut byl na jednom malym místečku...

linie je takova,ze ti to proste rika co mas plnit za ukoly,nemužeš jít třeba do jinyho mesta,tam splnit ukoly vratit se tamlhe,splnit si neco..je to proste moc nalajnovany. Tot k ukolum.

Hratelnost - příšerná - kdyz se chceš vyhnout úderům pri soubojích delas kotrmelce vzad myslim,casto je delas ani kdyz nechceš,takze se furt kutálíš a nic moc boj. Volná kamera,musí se na to zvykat a ve spojení s bojem a hratelností je to špatny. K tomu jsi třeba přišel na okraj skály a nemel jsi možnost spadnou,proste tam byla neviditelna stena ktera te nepustila => nemožnost se zabít, zranit. Vetsina ukolů byla o tom,zabehni tam,zabij neco a prines mi to. Celkem nuda. Jediné napětí jsem zažil,kdyz mi vpustili do jednoho lesa kde byl velky prostor a behali tam vlci které jsem nevidel...ale jinak děs. Je to par let co jsem to hral,takze si vše nepamatuji. Z grafiky, pokud znáš oblivion, tak bych to prirovnal k tomu, od trojky se to poměrně hodně liší, pokus o zachování určitých postav z předešlých dílů - Diego, celkem nepovedenej :-), jediný pekny byla snad hladina moře :-) samozřejme strom dovednosí, pokud si pamatuji,tak jsi nemusel mít vubec zadne učitele,proste jsi si vybouchal expy,a sam sis to hned zved (na rozdíl třeba od Risen dva, kde je také podobny zpusob, nicméne,ty si zvedas určité aspekty (meče, woodoo) ale aby jsi to mohl používat,musiš najít učitele co te k tomu naučí dovednosti. To je dle meho dobrý zpusob.

Herní dobu si nepamatuji,ale vzhledem k tomu, ze jsi nemohl uhnout z cesty,tak si dovolím tvrdit,že sto hráčů mělo sto herních časů velmi podobných... Tot muj nazor na hru Arcania (netroufnu si to nazvat Gothic 4:)), fall of setarif jsem ani demo nezkoušel. A to jsem hodne velky priznivce Gothic,takze jsem kazdou hru hned musel mít doma na poličce,ale tenhle datadisk jsem už nekupoval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny