Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tanky a vrtulníky v Operaci Flashpoint - mise Sám v lese, evaukace v Mortonu

Zdravím vás,
po delší době jsem si zas nainstaloval svůj Flashpoint. Jsem nyní v misi, jak zůstanete sami v lese a musíte se dostat na evakuační místo v Mortonu, následně do toho čtverce kde vas najdou partyzáni. Vzhledem k tomu, že jsem hru dohral už nekolikrát,tak si chci taky trochu užívat a pamatuji si, že kdyz jsem jednou utíkal, tak jsem u nějaké silnice našel vrtulník s dvouma vojakama. Nevíte kde se to nachází? A jestli ho dokážu ukrást když jsem teprv takle na začátku hry (je to asi šestá mise). chtěl bych si ho ukrást a pak s nim sundavat všechny ty jednotky na zemi.

Podobně jsem to dělal, když mě tenkrát sestřelili a zajali,a ja měl utect a podle měsíce najít cestu, tam se dá ukrást ten vrtulník a pak je to velká legrace a máte hromadu bodů za zabitý vojáky a nepřátele :-) Tak bych to chtěl zkusit i v této misi pokud to pujde a víte kde je. Nebo hráli jste tuto misi jinak,abyste meli co nejvíce bodů a ne se jen dostali na evakuační místo?

Díky za tipy

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny