Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chcete rozjet poradňácký server pro RedOrchestra2?

co se tyka warezu, nebudu tvrdit, ze jsem si nikdy nic nestahl, ale dayZ je hra, ktera si to petikilo fakt zaslouzi. Pokud se povede dobra bitka, kdy se plizis lesem a uvidis nepritele, povede se ho odstrelit a krasne si z nej nalootujes atraktivni veci, tak to adrenalin zvedne do vysky..
Do toho jeste krvacis, vystrely prilakaji zombiky...navykove. Jen to chce dost casu, pripadne agresivni styl hrani, kdy se zameris na objekty, kde jsou casto hraci. Ja si casto beham lesem a obcas nekoho odprasknu, adrenalin z lovu.

Mimochodem, ve hre je zvlastni psychologicky prvek, kdy se o postavu fakt bojis. Dlouho shanis dobrou vybavu, u zbrani a techniky klidne i nekolik dni a pak ma clovek docela strach poustet se do nejakych odvaznejsich akcich. Tenhle aspekt umi prestrelky vysroubovat do adrenalinoveho nebe.

A jo, poradna dayZ server by se mi libil. Docela verim tomu, ze bych tam zvladl natahnout nejake lidi. Nicmene je to asi hodne narocne na HW a zda se, ze to tu moc lidi nehraje. Bohuzel...navic by tam musel byt i nejaky admin, ktery by se tomu trosku venoval a znal pluginy, etc.

Nicmene uz jsou mody, jako treba origins, kde uz se daji stavet i zakladny a podobne. Podle me je to nejlepsi hra s touhle tematikou, skoda ze nikdo nechce hrat ve skupine.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny