Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém spustit hry od Julese Verna (při kliknutí se nespustí)

Dobrý den. Mám windows 7, procesor Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU, 2 jádra a 2 procesory, notebook Asus.
V PC mám nainstalované koupené hry(od Julese Verna: Mysterious Island (tajuplný ostrov), Mysterious Island 2- mina's fate, a Journey to the moon (cesta na měsíc)) Vše od výrobce Adventure Company a Kheops Studio. Nainstalovala jsem si k nim titulky z internetu. Ale po delší době mi tyto hry přestali fungovat. Mám je na ploše i na disku C, a když chci hru spustit, dvakrát na ní kliknu a nic se neděje, i když tam dám CD. Možná tak na pár sekund černá obrazovka, ale potom se to ihned vypne. Tak to pak musím instalovat znovu, protože hra se nenačte ani s CD. Kdysi jsem to hrála bez problémů s českými titulky a bez CD v PC, ale teď to zlobí. Jsou to normální hry, při kterých se kliká pouze myší, které normálně fungují bez titulků, fungovali dřív i s titulky, ale -teď- s titulkami se to asi nechce načíst a spustit. Má můj počítač problémy s titulky ve hře? Také mám zaplněné místo na disku: (C:) a (D:). Ale to s tím nemůže souviset, nebo ano? PROSTĚ MŮJ POČÍTAČ IGNORUJE HRY A KDYŽ NA NĚ KLIKNU NIC SE NESTANE. NEBO JE PROBLÉM I V PRŮBĚHU HRY, KDY SE HRA SAMA OD SEBE VYPNE.
Jinak se v počítačích nevyznám, poradil by mi kdyžtak někdo, co mám dělat? Ani nevím jaké jsou aktuální ovladače grafické karty, a ovlivňuje to nějak výkon hry? Poraďte prosím co mám dělat, abych pořád nemusela hru od znova opakovaně instalovat.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny