Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem (info) Far Cry 3, čeština

Bomba hra? Stokrát omleté téma, stále dokola. Že tam nacpou skilly, které se sice jinak jmenují, ale pořád je to na jedno brdo? Debilní interface? Kašlu na to, nebudu si zbytečně zvyšovat krevní tlak, stejně to beru jako pouťovou střelnici.

O umělé inteligenci nemůže být řeč. To že jsou týpci s brokovnicí nascriptovaní tak, že běží na blízko, týpci s odstřelovačkou stojí na místě a týpci s útočnou puškou přebíhají z místa na místo a naprosto nesmyslně se kryjí mi teda nepřijde jako adekvátní AI v roce 2012. Né že by někdo předvedl něco nového, lepšího. Vlastně nevím proč třeba FC 3 hrát. Proč taková hra vůbec vznikne? Vždyť co je tam jiného, nového? Pořád dokola. Furt se ve hrách opakuje pár stejných věcí. Tak nějak, pořád hledám klávesu pro vystřelovací hák (just cause).

Co se týče optimalizace, taky se to podle mě nedá úplně chválit. Nemůžu teda moc objektivně soudit, ale na své plečce hraju řadu nových her a se sníženýma detailama mi běhá všechno. Jen Zaklínače 2 jsem odložil na neurčito (ideálně na nikdy, protože by museli předělat konzolové hnusy, co z toho stříkají na všechny strany).

Far Cry 3 na low vypadá hnusně a hnusně jede. Ale o grafiku mi zas tolik nejde, nepotřebuju mít superdetailní textury.

Tohle nemá ani nápad, ani atmosféru. Z toho co jsem zatím měl možnost vidět mi přišla nejtragičtější scéna, kdy upadnu do zajetí a šílenec punk nás s kámošema chce zapálit. Čekal bych všechno, ale že se propadnu čtyři patra pod zem "někam"? Wtf, tohle že je modernizace?

Jako asi to není vyloženě špatné. Je to stejně dobré jako jiné střílečky. Prostě je to stejné jako jiné střílečky. Bohužel.


BTW: tohle je jedna z mála recenzí s kterýma se dá v podstatě souhlasit. Ostatní nahypované srajdy snad ani nečíst.
http://konzole.hrej.cz/recenze/far-cry-3-4326/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny