Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prosím podívejte se (Let's Play kanál)

to je narážka tak obecně. Znáš vtipy o blondýnkách? Připadají ti vtipné? Většině lidí se zdají být trapné, takže když je někdy uslyšíš od kohokoliv, tak se skoro ani neušklíbneš. Teď si představ, že ty samé vtipy řekne například Izer, většina lidí bude mít hubu roztaženou od ucha k uchu.


A přesně takhle je to s tímhle trendem lets play. Ať už je to nemožně nastavený zvuk, hra běžící na 15 fps na což se nedá koukat, nebo debilní hlas komentátora, prázdný hlášky, žádný náboj, nápad, nedostatečná slovní zásoba, nic neříkající informace atp. Ale najde se jeden člověk z 1.000 kde jeho videa nemají chybu. Jsi jedním z nich?


Podívej se, jakým způsobem jsi se vyjadřoval při rozbalování hry, připadá ti to v pořádku? Takhle lidi běžně kolem tebe mluví? Možná tak v pomocné škole, nebo lidi s vydlabaným mozkem.

Komentáře moje, i lidí nademnou (myslím si) nejsou urážka na tvoji osobu, ale urážka na tvoji práci, která s prominutím stojí za hovno. Jestli si s ní spokojenej, tak ok, ale nepočítej že se to někomu líbí (bude líbit), protože je to opravdu tragický a zároveň komický :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny