Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Black Ops 1-Změna jazyku

Tak snad umíš číst:

Ruská lokalizace
Tyto produkty jsou ve funkčnosti zcela totožné s EN/CZ aj. Avšak v základu, tedy po aktivaci neobsahují EN/CZ jazyk, ten je zapotřebí pomocí instalátoru popř. návodu ručně doinstalovat. Návod pro změnu jazyka vždy obdržíte společně s produktem. Dostpuné jazykové mutace po aktivaci beze změny jsou většinou jen v ruském jazyce nebo německém jazyce. Neneseme žádnou zodpovědnost za jakékoliv změny (regionální, jazykové aj. v budoucnu). Kupujte tento produkt pouze v případě, že výše uvedenému rozumíte a jste si vědomi případného rizika.
VPN
Tento produkt je zapotřebí jednorázově aktivovat pomocí VPN, jedná se o velmi jednoduchý postup, který vyžaduje jen pár kliknutí navíc. Velmi jedonduchý avšak detailní popis je doručen společně s produktem. Neneseme žádnou zodpovědnost za jakékoliv změny (regionální, jazykové aj. v budoucnu). Kupujte tento produkt pouze v případě, že výše uvedenému rozumíte a jste si vědomi případného rizika.

Neneseme žádnou zodpovědnost za jakékoliv změny (regionální, jazykové aj. v budoucnu). Kupujte tento produkt pouze v případě, že výše uvedenému rozumíte a jste si vědomi případného rizika.


Nějaká debata o tomhle obchode už tu byla: http://hry.poradna.net/q/view/41761-da-se-verit-ob chodu-key4you

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny