Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konzole vs PC wars

Asi takto, já jsem konzolista a PC mam jen na internet, jde o to co každému sedne, ano jsou zde omezení v tom že nemohu přetaktovat grafiku abych měl co nejlepší detaily, ale zase jsem ušetřen toho, co se zde na poradně řeší nejvíce a to je, půjde mi tato hra na PC a na jaké detaily, prostě koupím hru, strčím do mechaniky a jedu, žádné čekání než se hra nainstaluje.
Někdo může namítnout že nehodlá mít doma zbytečné DVD s hrami, ale i na konzole jsou digitální distribuce. A pokud srovnám herní PC, ale opravdu herní, tak mě může vyjít i na 30 popř. 50 litrů, konzole mě stojí cca 7-10 tisíc, ale musíte brát v úvahu to, že konzole se prodávají pod cenou, např. PS3, ten je pod cenou hodně a právě se vydělává na hrách, a to je další cena her PC vs. konzole sice na PC seženu hru za 850, a na konzoli za 1500 a více, ale zase záleží kde nakupovat, např. z Anglie je to docela levné hry na konzole.

Ale nejvíce mě dokáže naštvat do, když PCčkář řekne, že by konzolistovi nakopal zadek, kdyby si s ním měl dát turnaj PC vs konzole, není to pravda, profíci jsou jak na PC tak konzolích, každopádně až vyjde CS-GO na konzole, kde to právě bude propojené, tak uvidíte že konzolisti nejsou takové lamy, jak se o nich říká

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny