Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tmavší a světlejší horizontální pruhy při hraní některých her

Prosím vás lidičky, moc bych potřeboval pomoct! Před týdnem jsem sestavil nový PC, což není žádný problém a samozřejmě normálně fungoval. Nainstaloval jsem si svůj OS z DVD Windows 7 Ultimate 64-bitovou verzi, pak sestahoval a nainstaloval prográmky, ovladače na grafiku, čipsety a ještě různé programy nutné pro hraní her, třeba DirectX knihovny, PhysX nebo NET framework. Ale i tak teď zažívám takovou nepříjemnost, která mi opravdu hodně ono hraní kazí. U některých her probíhají přes obrazovku takové horizontální pruhy, některé jsou světlejší, některé tmavší. Probíhají na celé obrazovce a neustále bez přerušování. To se děje například v Battlefield 3, Alice Madness Returns nebo ve Far Cry 2 (tam jsem to ovšem vyřešil tím, že jsem zapl adaptive vsync a nastavil max. rozlišení, u ostatních her nepomohlo). Zkouším různě přenastavovat nastavení v nVidia control panelu, ale zatím nic nepomáhá.

Grafická karta je ASUS GTX 560Ti DCUII/TOP (1024 MB, 4200 MHz, 900 MHz), monitor je ASUS VW193D-B (1440x900, pouze analog)
Ovladače jsou aktuální (verze 301.42), teploty jsou takové jaké by měly být.

Člověk si koupí nové PC a pak ho čeká taková nepříjemnost! Chci se toho co nejdříve zbavit, takže předem děkuju za každý nápad co tu padne.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny