Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Která hra Vás nejvíce zklamala?

Myslim ze by tomu pomohol koncept ako STEAM, zakupenie hry za dobru cenu a dalej dokupovanie novych supisiek, prip. hracov a dalsich veci.

Este upresnim moj postoj k niekolkym veciam:

- Ovladanie je dobre, suhlasim ze bez gamepadu je to o nicom, ani pri lubovolnom nastaveni to nie je ono, ale na sporty, auta, 3rd person hry typu Tomb Raider a Prince je gamepad nutnost.

- Rozlisenie - tu nejde o HD, neHD, ale o to ze dnesne LCD by mali zobrazovat nativne rozlisenie, v nenativnom je to zle, to ze to prestanem vnimat neberiem a navyse nie su podporovane wide rozlisenia a tym je obraz bud deformovany alebo zmenseny.

Ja som suhlasil s NHL v tejto teme, ako hra ktora najviac sklamala preto, ze to odflakli, zamerne nic nevylepsovali, niekolko rokov ignorovali vysoke wide rozlisenia a potom sa cuduju ze im to ludia nekupuju a radsej "piratia", ved si priznajte, kupili by ste si 3 roky po sebe akukolvek inu hru pri takmer nulovych zmenach a rovnakej grafike?

Inak mam tip, alebo skor teoriu, ako by mohli zabodovat, k hram pribalovat gamepady, prip. ku gamepadom hry, niektorym hracom sa inak vysvetlit neda ze klavesnica je na pisanie (a este tak FPS a RTS) a gamepad na hry. Dokonca uz som skusal aj FPS hrat kombinaciou gamepad (pohyb, skoky) + mys (mierenie, strelba, zmena zbrane, zoom), pride mi to ovela prirodzenejsie a pohodlnejsie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny