Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Která hra Vás nejvíce zklamala?

trošku naivní představa o hře vydávané jednou za 4 roky (jako zimní olympiáda)

Nhl hraju už od 99' každý rok. Na konzolích super ovládání, na pc hrůza, grafika, pohyb atd šílenost a takřka stejná. Ovšem 09+ na konzolích klobou dolů super. Ovšem s PC to trošku víc posrali! Nejenže umělá demence vládne, grafika vypadá jak z her raz dva. Animace diváků, nesmyslené prolétávání hokejek zkrz hráče, pořád stejné opakovačky, opožděný golmani (např. vystřelíš, trefíš golmana a ten pak jde do kleku), umělá demence - držíte pásmo, máte tlak a obránci ti z ničeho nic odjedou střídat, takže přihraješ v domění střely od obránce na lajnu a tam nikdo?! To samé jede puk k modré moji obráné lajně, je tam můj obránce a blíží se protivník - chci přepnout na obránce, nebo předpokládám že ten puk sám vezme, ale on skočí na střídačku takže soupeř má brejk a jede sám na golmana :DD
PC verze je pořád stejná a dost mě to sere, ptž na té konzoli mě to tolik nebaví. Rád sem to hrál na klávesnici, ano na klávesnici, a vubec sem nehrál špatně.

a multiplayer - mohli by udělat, že by hrálo 10 hráčů - každej za jednoho forward,bek, golman, stred.. To by bylo něco... škoda no.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny