Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Makra na myš

Zdravím všechny... Slyšel jsem, že existují na myš jakási makra, která se dají vhodně použít ve hrách (konkrétně FPS). Jde o to, že bych si chtěl sehnat program, který dokáže následující (nebo alespoň podobné): Při stlačení nějaké kombinace (např. CTRL + 5) by se program aktivoval a pokaždé, když bych držel levé tlačítko myši (stlačené), tak by třeba každých 60 milisekund zablokovalo to levé tlačítko na třeba 10 ms a po 10 ms opět tlačítko aktivoval - čili dalo by se říci, nějaký blocker. Abych přiblížil, co tím chci dosáhnout, tak to že v FPS střílečkách mají zbraně recoil (zpětný ráz) a je potřeba vždy tlačítko myši pustit, protože by zbraň byla po chvíli neovladatelná a znovu začít střílet. Tímto způsobem by to dělalo za mě. Zkoušel jsem už spousty programů, ale vždy tam je něco, co mi chybí (např. ve hře sw nereaguje, nemá možnost nastavit spuštění na levé tlačítko myši, nelze definovat přerušení myši apod.). Nechci aby to vypadalo, že neumím googlit, ale já už jsem našel hodně programů a žádný mi nevyhovuje, tak jsem se chtěl zeptat tady. Rád bych ještě řekl, že mi nevadí, když to bude vynechávat programovatelná tlačítka, ale ty tlačítka by měli být na myši.
Předem děkuji za odpověď

Předmět Autor Datum
jestli to chceš na Csko tak nebud lama a nauc se to ;)
icepower32 26.02.2012 22:50
icepower32
nn, nechci. Ani s tím nechci moc hrát, ale v jisté hře jsou pořádané turnaje a vím o některých teame…
ToJSEMJá 27.02.2012 06:49
ToJSEMJá
Už roky mám docela obyčejnou myšku, je tam paměť na makra, myslím, že jsem to tak 1-2x použil, jinak…
Bounty 27.02.2012 11:17
Bounty
Tak jsem si koupil Cyborg RAT 5 a jsem spokojen... :D poslední
ToJsemJá 28.02.2012 15:58
ToJsemJá

Už roky mám docela obyčejnou myšku, je tam paměť na makra, myslím, že jsem to tak 1-2x použil, jinak si nevzpomínám ... ale třeba něco takového hledáš. Kupoval jsem to jako set s klávesnicí, je k tomu i CD, kde si softwarově přesně nastavíš to, o čem mluvíš. Jiná rada mě nenapadá ...

A4Tech XL-740K řady Oscar Gaming s integrovanou 16 Kb vnitřní pamětí. Novinkou u této série je 3xFire tlačítko, které při jednom zmáčknutí reaguje jako troj-klik. Díky přiloženému software Oscar Mouse Editor můžete každé tlačítko naprogramovat například na provádění složitých operací během hraní vaši oblíbené hry. Můžete naprogramovat své vlastní funkce s pomocí příkazů jako “Loop”, “If”, “Equal to”, “Interval Repeat”, “Jump” atd..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru