Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máme se letos nač těšit?

pocitam tak 28 lvl kdyz jsem si smazal savy. Za celou hru jsem nevyuzival treneru, takze jsem mel podtaktovanou postavu. Kdybych hned na zacatku hrani jako prvni vec vytrenoval kradeni (pocitam dve, tri hodky hrani) tak muzes vyuzivat vsechny trenery bez ztraty zlatky. Jo, castecne je to podvod, ale je to rpg, takze i takhle se da. Verim ze tak by byla moje postava uberking.
Presto jsem si daval vsechno pomerne hodne v klidecku, jakozto lukostrelec jsem vetsinu pazgrivcu ustrilel z dalky, nic se ke me nedostalo.

Skyrim neni spatny, ale je to proste jen akcni rpg. Ja chci pribehove. Napr kvest se zhrzenym kouzelnikem pod medovarem, musel jsem ho zabit. Neslo mu domluvit, ocistit jeho jmeno, nic. Jen jedna cesta. Nalinkovana cesta. Par dni, tydnu to bavi, nic co by me ale tahlo dal, nebo motivovalo ke znovuhrani. Vim ze budu prochazet stejne questy, stejne lokace, stejne vrazdeni a vymlacovani potvor.
Linearni dungeony mi nevadi, aspon clovek nebloudi a postupuje primo. Proc ale neni vic reseni...holt, tohle studio to jinak neumi. Skoda.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny