Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno COD-MW3 vs. BF3

Spíše bych tvrzení opravil na "novodobější CoD jsou pro děti". Jinak souhlasím.
Na Call of Duty 1 a 2 nedám dopustit, byly to skvělé hry a spolu s Medal of Honor a Battlefieldem pilířem mého bum-bum hraní. Poslední dobré CoD bylo řekněme CoD 4, čili MW. Od té doby je to odpad.

Nedá se říct, která hra je zábavnější a poskytuje více satisfakce, každá věková skupina vidí to své někde jinde. Pokud se série CoD nevzpamatuje (kéž by) a bude nadále inklinovat k nesmyslným perkům, killstreakům a já nevím jakým šitům ještě, nedotknu se nových dílů ani metrovou tyčí. Smutné je, že každoročně trhá každý další nový přírůstek rekordy v prodejnosti, díky stádu slepých oveček a vývojáři se ani nesnaží něco udělat s enginem z roku 2001, na kterém běží i zatím poslední díl (vlastně to chápu - proč taky, když je to důl na peníze a zahraje si to každé dítě i na Pentium III). Co jsem slyšel, viděl a četl, tak MW3 má dokonce horší grafické podání, než předchozí MW. Smutné, více než smutné. Na obhajobu oveček snad mohu říct, že se mi líbí, jak jsou ekologicky založené, když kupují už 4x zrecyklovanou hru. Kdyby CoD vycházelo co měsíc, ani nepípnu, ale tohle ctrl+c / ctrl+v je úděsné.

Z duelu rozhodně sympatizuji s BF3. Mám rád jak "sólo-akce", tak i týmovou hru. CoD je výhradně sólovou záležitostí á la lonely wolf. Battlefield lze pojmout obojím stylem, týmová promyšlená akce je ale to, pro co byl stvořen. Zároveň nabízí něco, o čem se CoDku ani nezdálo (X bojových prostředků, lepší audiovizuální stránka atd.)

Každé hře by se daly vytknout nedostatky, suma sumárum je ale Battlefield úplně někde jinde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny