Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Pravidla" EA ohledně cheatů..

Tak hromadná žaloba je už hodně okrajová záležitost, nedovedu si představit situaci, že bych se k nějaké (vůči EA kvůli hraní hry) připojil.

Ale nemožnost "využít" závad jejich softwaru, respektive dojít kvůli tomu o účet, je podle mě na pováženou. Hraju singl (nikde totiž nepíšou, že tohle platí jen pro MP), narazím na herní situaci, kdy se final boss někde zasekne a já ho zbaběle umlátím pěstičkama zezadu. Ban na účet?

Kdysi v DeusEx jsem kousíček před koncem hry náhodou narazil na bug, kdy zapojením nějakého el. rozvaděče jsem obdržel 20 bodů zkušenosti (potřebných pro vylepšování vlastností). Víceméně omylem jsem jej poté vypnul - a při opětovném zapnutí zase +20! Hru jsem pro každý případ uložil a následně si půlhodinovým klikáním (neuměl jsem si tehdy na to udělat script) vyrobil supermana s maximálníma statistikama. Nebo když jsi v Oblivionu postavil postavu čelem k rohu, zmáčknul klávesu pro trvalý pohyb (u mě Q) a šel spát. Ráno jsi byl o desítky bodů vymakanější. Za to chtějí (teoreticky) hráčům brát účty? :-/

Tohle opatření povede k tomu, že hráči budou takto hlídané hry raději krást než kupovat.

No a formulace "Use and communicate exploits and/or cheats" jako důvod k banu je šílená. Takže časem na herní fóra raději jen via Tor (než jej západní demokratura pod trestem smrti zakáže).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny