Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mirrors Edge PC - nereaguje

Zdravím,

přes Steam jsem si zakoupil hru Mirrors Edge, ke které můj notebook splňuje všechny požadavky - procesor, paměť, karta NVIDIA s podporou PhysX. Operační systém mám Windows 7 64-bit. Hru jsem opatchoval a chtěl spustit. Bohužel se vůbec nic neděje. Hra nenaběhne do žádného okna, jen se na chvíli objeví ikonka načítání u kurzoru a jinak nic. Zkoušel jsem hru spustit jako správce a podle návodu na jiném fóru přepsat rozlišení v Tdengine na rozlišení mého noteooku. Nic z toho nemá žádný vliv. Jiní podobný problém neměli, většinou se objevilo alespoň nějaké okno nebo třeba spadla během hraní. U mě ale absolutně žádná reakce.

Poradíte někdo?

Děkuji

Předmět Autor Datum
Jak jsi opatchoval hru ze Steamu? Ta se snad patchuje sama, ne (jako všechno, co na Steamu je)? 174… poslední
L-Core 28.08.2011 07:21
L-Core

Jak jsi opatchoval hru ze Steamu? Ta se snad patchuje sama, ne (jako všechno, co na Steamu je)?

17410
Opravdu tvoje grafika požadavky hry plní? Ony totiž GK v notebooku často sice mají honosné označení, ale s kartama do PC (se stejným číslem) se nedají výkonově srovnávat. Obvykle mají na konci označení "M" nebo tak něco..

A notebooky obecně nejsou na (moderní) hry stavěné; producenti her jejich běh na NB obvykle negarantují. Třeba máš v tomhle konkrétním případě jen smůlu :-x

Zkus si projít ME fórum, třeba na něco narazíš: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay .php?f=501

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru