Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Byl by zájem o poradňácký Minecraft server?

Aha, takže by se domlouvaly budovatelské úmysly tady na poradně. Protože když není funkční historie chatu, (právě ve hře) nepřítomni by se nic nedozvěděli.

Cedule se mi zdají jako taková berlička pro okamžité vzkazy a oznamy ve hře (killroy was here :-)). Objevím jeskyni s diamanty, tak ji označím. Samozřejmě je možné další podrobnosti (souřadnice) pak následně postnout někde tady.

Svoření světa a jeho rozvoj - to by mělo být výsledkem jakési všeobecné shody; moje poznámky byl jen takový návrh. Mělo by se zapojit více potenciálních hráčů, já jsem jeden z těch posledních, kteří by měli směr minecraftího světa nějak určovat (protože s MC mám jen velmi malé zkušenosti, a to jen ze singlu bez mobů). Přínosnější budou nápady lidí, kteří se v multiplayeru už pohybují; znají výhody, pozitiva, možné problémy. Spoléhám i na tebe, že něco vymyslíš/navrhneš ;-)

Jen doufám, že se to časově nezvrhne jako Travian. To už nemíním nikdy zažít. Ale nebojový, nýbrž budovatelský přístup dává dobrou šanci udržet hraní v rozumných mezích.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny