Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Crysis-mody

Zdar
Hra je originál+patch 1.2
Prosím Ty co mají zkušenosti s mody do Crysis,aby se o ně podělili.Podařilo se mi zprovoznit mody s cd ze score,že jsem je dal nainstalovat do D/HRY/Crysis tam se vytvořila složka mod.Jedou mi z šesti kusu jen čtyři.Pustím hru v menu kliknu na mods a mužu si vybrat...Dále těch pár modu co jsem našel na netu(plno odkazu je mrtvolka)po rozbalení a nakopírování do složky mods,nejdou spustit nebo spíš se ve hře v modech vubec neukáží.Je možný,že se musí rozbalovat 7 zip a ne Rarem..?

Zkoušel jsem i postup---Otevři adresář Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Levels a zkopíruj celý adresář s modem do Game/Levels(popřípadě zálohuj soubory). Spusti Crysis, otevři konzoli a zadej příkaz "con_restricted 0"(bez úvozovek), potvrd.
Potom zadej "map jmenomapy" a enter.
Takto se zprovoznují přídavné mapy a některé mody. Některé mody jsou i samoinstalační a bud vyhodí ikonu na ploše,
nebo se spouští v menu hry Mods---

Jak mám poznat,který se kopírují do složky mod a který do složky levels..a který jsou k multáku...?(co je pro Crysis Wars je uplně mimo předpokládám-to je jiná hra...?)

Další co mi nefunguje je multák,chci se připojit,vypíše mi to pár map a když se chci připojit vyblafne to na mě,že nejsou pro mou verzi.Mužu si vytvořit hru sám a čekat,až se někdo přidá.
Přešel jsem z 4870 na 6870 a chtěl vidět o kolik je grafika lepší-pohlo se to slušně-a rád bych hrál ty mods hry a dal i multák,děkuji za Vaše rady...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zkus ještě Cold Mountain http://www.strategyinformer.com/pc/crysis/map/2631 1.html ... Entry nemám,…
L-Core 28.07.2011 19:50
L-Core
An Assassins Job.......(jak Vulcano) http://www.crymod.com/downloads.php?view=detail&df _id=3425
xtuta 29.07.2011 17:10
xtuta
Canyon Base....(jak Vulcano) http://www.crymod.com/downloads.php?view=detail&df _id=3436 poslední
xtuta 30.07.2011 17:46
xtuta

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru