Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA IV na velmi podpriemernom PC?

nasiel som na youtube zaujimave video watch
je mozne aby bolo gta iv hratelne na p4 2.4 ghz 1.5gb ram a agp hd 3450 256mb??????
dost ma to zaujalo lebo mam 2.5ghz 1.2 gb ram a presne taku grafiku iba 512mb
je mozne ze je to fake, ale je to vobec mozne?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Možné by to bylo ale samozřejmě na ty nejnižší detaily co se dají ve hře nastavit a možná by se ti t…
Reno89 13.07.2011 14:56
Reno89
ono fraps bere hodně, ale i tak s více jak 20fps bych nepočítal. A ono se to seká i na lepším stroji…
caminet 13.07.2011 15:49
caminet
Ano to je pravda.GTA IV je špatně optimalizována existují i patche které mají dát hře aspon větší pl…
Reno89 13.07.2011 16:13
Reno89
patche sem tam neinstaloval, ale to snad dokáže sám, ale to se hrou crysis 2 je pravda, i na low je… poslední
caminet 13.07.2011 16:30
caminet

Možné by to bylo ale samozřejmě na ty nejnižší detaily co se dají ve hře nastavit a možná by se ti to pořád sekalo.To dokonce vidíš i sám na tom videu.GTA IV je strašně špatně optimalizovaná hra na pc,viděl jsem i silné stroje které to měli problém dát plynule i na medium.Sám jsem tuto hru zkoušel na svém stroji: Amd Athlon II x2
240 2,80Ghz,Ram 3Gb,Ati Radeon 5670 1gb a hra se mi dost trhala ale zkoušel jsem hrát jenom vše na full.Takže moje odpověd zní:že bych ti to na tvém stroji nedoporučoval:-):-|

ono fraps bere hodně, ale i tak s více jak 20fps bych nepočítal. A ono se to seká i na lepším stroji než máš ty včera si ji instaloval soused a chtěl pomoci, ale i já měl problém vyznat se v tom okolo, tak či tak se nám to podařilo zprovoznit ale víc jak medium tam nedal a sekalo se to i na 800x600 s low, přitom má, win vista, i7 860, 6gb, amd 6970, a sekalo se to, to nebude ale tou grafikou ve hře znám 10x lepší grafiku ve hrách a jedou i na dual core téměř na plné.

Ano to je pravda.GTA IV je špatně optimalizována existují i patche které mají dát hře aspon větší plynulost ale moc to nepřidá.Té hře jde asi víc o procesor než grafiku.Třeba takový Crysis 2 nádherná hra,nádherná grafika,skvěle optimalizována a šlape i na nižších strojích:-)

patche sem tam neinstaloval, ale to snad dokáže sám, ale to se hrou crysis 2 je pravda, i na low je to pěkné zkoušel jsem ultra i ty kvalitnější textury k 1.9 a vážně pěkné, ale moc velký rozdíl tam zase není ani v tom dx11. Hezčí se mi zdá crysis 1, tam to bylo promakané více a low s ultra se nedalo srovnat protože low vypadalo jako far cry 1. Ale ničení, barely s realistickou tekutinou uvnitř, co vyteklo bylo pryč, a mnoho dalšího. A co u crysis 2? Zničit skoro nic nejde, to sklo je děsné vypadá to jako disko koule a i ty barely sou hranaté (i u dx11- možná by to vyřešil AA). Ale musím přižnat že crysis 2 mě chytlo více hlavně ty mimozemšťani jak jim vyteče ta dřeň to u crysis 1 nevíte kam střílet. Mohli by udělat pár datadisků na c2. a Buď udělat c3 jako první díl, nebo předělat v cry engine 3, ale detailně a bylo by to super třeba ve jako update.

Tak po těch patchích a bohužel s crackem mu to jde na plno (byl to jen pokud ale záhadně to sním přestalo blbnou a pustilo vyšší nastavení), ale i tak ten rock star dělá problém normálním lidem, stahování nikdy tímto způsobem nezastaví a asi ani jiným.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru