Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Crysis 2 problém s patchem a update

Dobré ráno, včera jsem zjistil, že vyšel patch 1.9 + ultra settings + highres texturex pro výkonější počítače, zatím nemám žádné patche, ale nejde mi žádný nainstalovat. Prohledává to všechny složky v počítači a zastaví se to jen na "...crysis2/...directX" a pokračuje dál ve vyhledávání a nakonec to napíše chybu o přeinstalaci. Jenže asi bude problém v tom že hru mám stahovanou před několika týdny přes službu steam store. A většinou aktualizace probíhají přes něj ale nic takového tam není ani staré patche a když jsem vyhledal hru crysis 2 přímo na steam tak to najde jen starý první díl, neví někdo v čem je chyba? Kamarád mi doporučoval někoho kdo má tento update a patch mi mohl ty soubory nahrát ale nevím jaké a ani jestli by to fungovalo. Rád bych hru vyzkoušel na plné detaily když už mám 3 měsíce nový počítač.

Předmět Autor Datum
Crysis 2 je ze Steamu vyřazeno, možná proto. Zkus hledat tady: http://forums.steampowered.com/forum…
L-Core 06.07.2011 10:19
L-Core
tak to je vážně super, sice hra funguje jak má, jen u ukončení pokaždé musím ukončit aplikaci přes c…
caminet 06.07.2011 10:27
caminet
sice nechápu proč http://www.eurogamer.cz/articles/star-wars-mmo-kou pite-jen-na-ea-origin
L-Core 06.07.2011 10:35
L-Core
aha, to jsem nevěděl, ale také to mohlí napsat někam kde to čte více lidí, já se zase tolik o novink…
caminet 06.07.2011 10:48
caminet
Tak vyřešeno našel jsem odkaz ke stažení těch souborů v rarru a vše funguje :)
caminet 06.07.2011 15:38
caminet
napíš link. . . poslední
miro13541351321 09.02.2012 12:55
miro13541351321

tak to je vážně super, sice hra funguje jak má, jen u ukončení pokaždé musím ukončit aplikaci přes ctrl+alt+delete, a děkuji za odkaz ale anglicky neumím vůbec byl jsem němčinář. Kdybych věděl že steam crysis 2 odepíše, sice nechápu proč, když na něm určitě nemohli prodělávat jeto vcelku novinka, ale asi sem mněl připlatit za krabicovou verzi.

aha, to jsem nevěděl, ale také to mohlí napsat někam kde to čte více lidí, já se zase tolik o novinky nezajímám, vetšinou jen na youtube a gametrailers a nebo když něco pochytím na seznam.cz a steam store. Kdo tohle ale mohl čekat, to se asi toho ultra a lepších textur nedočkám a stahoval jsem 2gb dat zbytečně, sice sem složku našel, vypadá stejně jako u ostatních her je tam bin a v něm ty soubory ale asi je to kničemu.

- ale celkem by mne zajímalo kdyby se hra ze steamu, třeba nedala dohrát nebo padala. Pochybuji že by peníze i tak vrátily, sice to ultra není tak důležité, ale zajímalo by mne jestli by to můj počítač zvládl, když crysis 2 mněl být graficky lepší, ale to jen někde, budovy mněli být propracované, protože to je jen malá část new yorku ale vypadají spíše jako ze hry prototype, to první díl vyl více propracovaný. Na druhou stranu mne ale crysis 2 bavíl o něco více než díl první.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru