Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3D analyze v2.36b

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat.. mám notebook,neříkám že je to nějaká střela,CPU:Intel T4500,RAM 3GB,320GB HDD,ale grafiku mám obyčejnou Intel GMA 4500m .. vím že je to šrot .. ale tak například na tom hraju dead space 2,projel jsem bioshock 2 a v klidu.. chtěl jsem se zeptat na zaklínače.. na netu jsem viděl jak to borci hrajou,tak jsem to zkusil a našel jsem tenhle program 3D analyze,který tady toto obchází.. vlastně když zapnu zaklínače normalně,objeví se mi že nesplňuji minimalní požadavky.. tak bych se chtěl zeptat jestli mi někdo nemůže poradit co a jak s tím programem.. jenom zvolím v 3D analyze: witcher a zaškrtnu high pixel shader, dám RUN a objeví se mi: Could not copy C:\Users\Nick\Downloads\3D Analyze v2.36 by Crush3r\ForceDLL.dll to C:\Program files(x86)\The Witcher Enhanced Edition\System\ForceDLL.dll!
Prosím o radu.. miluji hry jako například Fable-the last chapter a příjde mi že tohle je docela podobné.. jedu teď pryč tak bych tohle rád hrál :-) děkuji za všechny komentáře

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
On nějaký hack nemusí být kompatibilní se všema hrama. Operační systém se brání aplikaci, která se…
L-Core 17.04.2011 06:51
L-Core
ne,ty hry hraju uplně v klidu.. mám tu programy na zrychlení,tak se mi to neseká,mam tu game booster…
Reaper 17.04.2011 11:34
Reaper
to akoze nejaky program ti z tej GMA4500 spravi Radeon 6990? a tak zabordeleny OS aky mas tymi "prog… poslední
Michal2 19.04.2011 15:20
Michal2

On nějaký hack nemusí být kompatibilní se všema hrama.

Operační systém se brání aplikaci, která se chová "nezodpovědně" (přepisuje dll v Program Files). Pod admin účtem by to třeba šlo. Až si systém rozdrbeš, tak se pak ale nediv - tvůj NB na takové hry není prostě stavěn.

Ty herní zážitky (B 2, DS 2) na tomhle NB - asi není o co stát, co? :-x

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru