Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gothic 3 - tipy a triky

Ahoj

No cesta magie se ti odemyká naplno až někdy v půlce hry (když si vybíráš božstvo) a do té doby třetí úroveň magie nemůžeš používat.. proto je to tak těžké.

To je dobrý nápad - nevymlacovat ihned. Já jsem se tohodle právě NEDRŽEL když jsem hrál poprvé a některá města už nebyla přístupná. S Community Patchem stačí vymlátit 2 např. skřetí města a už nemůžeš ani do ostatních (jako můžeš, ale bude to bolet - v lepším případě ty skřety). V nejhorším případě je možnost si zapnout Marvin, dát konzoli (;) a napsat

spawn sh
Tam už si pak můžeš jednoduše vyresetovat tu vraždychtivost nějaké rasy.
Já osobně si bez takových drobných zásahů nedokážu hru představit. Hraju tak, aby mě to nějak nezvýhodňovalo (max abych si zkrátil čas apod...) a je to daleko více záživnější, protože v té hře děláš vlastně více věcí a prozkoumáváš ji i z hlediska tvůrců hry.

Když máš mistrovství kuše (III), střílíš stejně rychle jako s lukem. Má to 2 výhody. Zaprvé - kuše jsou o dost silnější. Zadruhé - nemusíš je natahovat, stačí střelit. Ale je pravda, že ten luk je i mně bližší - je to prostě větší sranda :D Ale kuše bere více (zvlášť je to luxus na jeleny, s lukem bych je na ránu na těžkou obtížnost a alter. vyvážení nedával). Ze začátku jsem si taky říkal - sakra proč jsem se učil tu kuši, když je tak blbá.. ale časem jsem si na ni zvykl a teď už bych neměnil <3

Jinak - teď mám úroveň 17, už jsem našel všechny zapomenuté truhly. Sháním LP na těžké kuše III a štíty II a meče III a taky sílu. Mám tuto výbavu (ale ještě ne na sobě :D)

RUNOVÝ ŠTÍT
Obrana proti střelným zbraním 35
Obrana proti nárazu 35
Obrana proti čepelím 35
Obrana proti energii 15
Obrana proti chladu 15
Obrana proti ohni 15

KRASH MORRA (kuše)
Zranění střelbou - 200
S zaostřenými hroty šipek to bude lahoda <3

VELKÝ MEČ (1 ruč)
Zranění čepelí - 115
Ochrana proti čepelím +10

Ještě chci vykovat meč předků (nákres mám, jen nemám rudu a kovářské zkušenosti, takže si ještě dost dlouho počkám)

MEČ PŘEDKŮ (1 ruč)
Zranění čepelí - 135
Ochrana proti čepelím +5
Ochrana proti nárazu +5
Ochrana proti střelám +5

Všechny hodnoty jsou s alternativním vyvážením.


Bylo hodně těžké všechny zapomenuté truhly v kolonii najít a dostat se k nim - jsou totiž hodně střežené a jsou opravdu po celé mapě G3.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny