Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gothic 3 - tipy a triky

Ano, bugy tam jsou, právě to zmíněný zasekávání nepřátel o překážky a čumenda orků. Zvířata však nečumí a útočí ve větším počtu, ba i zezadu.
Já přišel na jeden takovej docela nepříjemnej bug - když zmáčknu Ctrl pro plížení, tak nevím proč, ale kamera začne hnusně poskakovat a občas se stane, že se prostě přepne na jinou postavu, tedy na okolostojící NPC. Ovládání je furt na mým hrdinovi, ale kamera je třeba na mrtvým orkovi (kterýho jsem zrovna zabil), nebo na někom jiným. Takže se na sebe dívám z pohledu někoho jinýho. Pomůže jen load.

Vykydlení CapeDun bylo poměrně jednoduchý, to jo, ale připravil ses opravdu o hodně questů, za který jsou slušný expy a hlavně - když vyhraješ v aréně, tak se ti zvedne síla o nějakej bodík. A proč na tebe hned zaútočili? Předpokládám, žes tam naběhnul s vytaseným mečem, že? Nebo jsi někomu ublížil, komu jsi neměl.
Mimochodem - pokud ve městě uděláš nějakej zločin, tak na tebe zaútočí, ale nezabijí tě, jen zbijí do bezvědomí a oberou tě o polovičku zlata. Já se takto musel nechat zbít, abych splnil úkol, kterej mi zvednul reputaci ve městě (Montera), musel jsem ukradnout svitek a stráže se už uplatit nedaly. Takže ne vždy se dá chcípnout.

A k obtížnosti - jsem rád, že to není tak těžký, já se nerad patlám s každým soubojem, naopak mám rád, když plním questy a můžu nepřátele hromadně masakrovat, že se s nima nemusím složitě patlat (kvůli tomu jsem kdysi přestal hrát Wizardry 8, protivníci taky levelovali a každá cesta kamkoliv se proměnila v peklo, kdy jsem se prokousával každým soubojem). Zkusil jsem si nahrát na netbook Gothic 2, ale tam není volba otížnosti, takže první bandita mě sejme levou zadní, takže dvojku asi hrát nebudu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny