Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gothic 3 - tipy a triky

To bude možná obtížností, já si dal lehkou, protože si chci hru užít, rád prošmejdím každý místo a hledám věcičky, nechci se s každým soubojem patlat, o boj není ve hře nouze a když se musím přes každýho nepřítele horko těžko překousávat, tak by mě hra omrzela. Hra není jen o boji, ale o kecání a plnění úkolů, což k RPG patří.
Divočáky a vlky taky už zvládnu vcelku lehce, tedy pokud mě neporazí na zem, v tomto je hra dost blbá, protože pak je velká šance, že mě bestie rychle dostanou, což u banditů nehrozí. Ale v jedné jeskyně jsem narazil na jakýsi stínovce, vypadalo to jako nosorožec - no ty jsem fakt pidlal na deset loadů, šípy jsem je po jednom vylákal z jeskyně a venku opatrně a s mnoha lektvary dostal mečem. Ale stačilo, aby mě jednou porazil na zem a zase jsem měl problém.
Ale zjistil jsem, že velmi účinný jsou ohnivý šípy, jednoho toho stínovce jsem tak dostal lukem dřív, než doběhnul, bohužel těch šípů je málo a ještě jsem na ně nesehnal recepturu, abych je mohl sám vyrobit.

Docela jsem té hře propadnul, manželka mě asi bude zase nadávat, že furt sedím u počítače. Je málo her, co mě tak chytnou, ale když už, tak už.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny