Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co si myslíte o Black Ops?

Tak jsem si dnes chtěl po delší dobbě zahrát něco solidního a tím měl být Black Ops. Po pravdě řečeno, ze SP jsem znechucený. Před misí nějaké kázání od maníka s něpříjemným "počítačovám hlasem" a k tomu zmatené stroboskopické blikání čísel a obrázků. Jen to mě na samotnou misi moc nenadchlo. Samotná hra má pak do ostatních CoDs, které mám opravdu rád, daleko. Brutalita je v porovnání s ostatními díly fakt dost velká. Podřezávání, prípíchávání a topení lidí, to má být asi nejsilnější stránkou této hry. Když si představím, že to hraje hromada 11-i letých fracků, který ani neumí napsat dotaz do diskuze, oblévá mě pot. Když se dobře trefíte, odletí sem tam nějaká ta ruka nebo noha spolu s chroptěmí nepřítele, který se někdy ještě chvilku plazí po zemi. Samotný děj je nesmyslný a polepený směskou útržků, a to dokonce i z filmů Lovec jelenů a Rambo. Letání ve vrtulníku korunuje stupudititu. Stačí pálit co to dá, protože nějaký manévr se udělat moc nedá a ať lítáte sebehůř, nabourat do stromu či do lodi, to jednoduše nejde. Máte někdo podobný dojem jako já a nebo jsem blázen z dob textovek a Duke Nukem 3D?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle mě byl poslední dobrý díl MW1 pak to šlo z kopce a to z pořádně prudkýho... MW2 byla hovadina,…
Nigfire 08.01.2011 23:57
Nigfire
souhlasim s Niqfire, v mw2 je dobrý akorát mp. ještě mě bavilo i call of duty 5. black ops je sice d…
Mrgota5 09.01.2011 11:03
Mrgota5
S tím nemůžu souhlasit, Black Ops podle mě není dobře provedená hra. Nepřijde mi to už vůbec jako CO…
Redsnake 09.01.2011 11:12
Redsnake
myslím provedená graficky, prostředí je opravdu zvláštní, podobné jako u bbc2. A na tu dobu, ve kter…
Mrgota5 09.01.2011 11:32
Mrgota5
Dukem Nukem 3D je o něčem jiném v dobrém slova smyslu :-) poslední
wirm 11.01.2011 16:22
wirm

S tím nemůžu souhlasit, Black Ops podle mě není dobře provedená hra. Nepřijde mi to už vůbec jako COD, podle mě tahle série neskutečně zakulhala s příchodem tohoto dílu.
Upadá to, vadilo mi prostředí, celkově zpracování jak na mě hra působila a neuvěřitelnost. Do teď to byly nějaké války, teď?Nějaká blbá pseudorealita či co?
Nehledě na to, že hra vede celou dobu za ručičku. Tam kde se střílet nesmí, protože by to hráče prozradilo nepříteli prostě střílet nejde a není tedy ani šance hru pokazit. Přijde mi to hloupé, dělat z hráče takhle blbečka. Filmových scén je tam víc než dost a jak někdo správně poznamenal, vykradením SAW si u mě podepsali rozsudek..

Ale chápu, že někomu se to může líbit..No, vlastně nechápu..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru