Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem FPS V CS

Ahoj hraju hru cs 1.6 hraju ji tak 5-6 let.Ale z ničeho nic mi začeli padat fps.Sestava moje 3 GB RAM 2 JADROVY PROCESOR ´WIN 7,grafika intel graphic accelerator for mobile 4500 mhd,.No tak k problému mam ten nootebok myslím si , že by to mělo jít tech 100 fps.TAK za 1.Chcu u intelu vipnout vertikal synchronizaci je tam jen zapnout a nastaveni aplikace nikde není vypnout-- není možné , že kdyby ste mě poslali odkazy na ovladače kde bude vertikální synchronizace vypnout?..2 padaj mi ti fps mam 100 když zapnu csko napojim se na server mam mistama 100 ale jenom malo kdy.KOUkam do oblohy sto kouknu před sebe už padaj na 60 ale to sem furt sam na serveru jo.Napojim se na server kde je třeba 8 lidí a mam 20 fps .Předem dekuji za rady a pomoci.Kdo by vědel neco o tom tak mi pište sem nebo steam adios2995 dekuji ........

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, FPS je závislé na množství oběktů kteréé ve hře vidíš.. čím víc beden,stpolu,žebříku apod .tím…
Crack 29.12.2010 10:21
Crack
Csko nějaké kvality a detaily nemá, jak to bývá u novějších her. Je tam jenom rozlišení. Když už chc… poslední
r4m0s 29.12.2010 12:22
r4m0s

Ahoj, FPS je závislé na množství oběktů kteréé ve hře vidíš.. čím víc beden,stpolu,žebříku apod .tím menčí máš FPS proto když se díváš do neb vidíš jen 1 barvu a vyhoupne se ti nahoru (nezatěžuješ PC/notebook).

Můj návrh je zniš kvalitu hry na Minimum... časem si zvykneš na kvalitu hry :) ... a FPS by mělo být zase nahře...

Csko nějaké kvality a detaily nemá, jak to bývá u novějších her. Je tam jenom rozlišení.
Když už chce tak moc hrát s touhle grafikou, tak bych dal rozlišení na 640x480, nastavil 16 bitů(navíc uvidí přes smoke) a stáhnul modely ballhead. Myslím, že žádná jiná cesta ke zvednutí fps ve hře není.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru